Dark, full satured red; red-black berry; vibrant, bright aromas of cherry, plums, currant; fine toasty and coffee flavours; rich seductive cherry fruit; black berries; complex, sophisticated, elegant; rich and full-bodied; ripe but soft tannins; smooth glycerin sweetness; fresh and mineral; very long finish; serious ageing potential
Peraj Ha'abib Uniek Geschenkpakket - 2 vintages - 2018 - 2019
50% Grenache
30% Cabernet Sauvignon
20% Samsó (carignan)
uit welk land komt Peraj Ha'abib / Flor de primavera (Kosher) - 2018 Spanje uit welke regio komt Peraj Ha'abib / Flor de primavera (Kosher) - 2018 Montsant DO welke appelatie heeft Peraj Ha'abib / Flor de primavera (Kosher) - 2018 DOC welke bodega maakt Peraj Ha'abib / Flor de primavera (Kosher) - 2018 Capçanes van welke druiven is Peraj Ha'abib / Flor de primavera (Kosher) - 2018 gemaakt Cabernet Sauvignon,Garnacha Tinta,Carignan wat is het beste jaar voor Peraj Ha'abib / Flor de primavera (Kosher) - 2018 2018 promotie prijs online wijn kopen rode wijn witte wijn rosé wijn zoete wijn porto bordeaux bourgogne rioja ribera del duero promotie beste prijs laatste flessen lente aktie spaanse wijn soorten goedkope spaanse wijn spaanse wijnen rood spaanse wijn beste spaanse wijn spaanse wijnen spaanse wijnen antwerpen spaanse wijnen brussel beste prijs promotie laatste flessen lente aktie kontich lint edegem hove aartselaar boechout libanese wijn libanese rode wijn libanese wijn kopen libanese wijn libanese wijn musar libanese wijn libanese wijn antwerpen libanese wijn beste prijs promotie laatste flessen lente aktie
50% Grenache
30% Cabernet Sauvignon
20% Samsó (carignan)
uit welk land komt Peraj Ha'abib / Flor de primavera (Kosher) - 2018 Spanje uit welke regio komt Peraj Ha'abib / Flor de primavera (Kosher) - 2018 Montsant DO welke appelatie heeft Peraj Ha'abib / Flor de primavera (Kosher) - 2018 DOC welke bodega maakt Peraj Ha'abib / Flor de primavera (Kosher) - 2018 Capçanes van welke druiven is Peraj Ha'abib / Flor de primavera (Kosher) - 2018 gemaakt Cabernet Sauvignon,Garnacha Tinta,Carignan wat is het beste jaar voor Peraj Ha'abib / Flor de primavera (Kosher) - 2018 2018 promotie prijs online wijn kopen rode wijn witte wijn rosé wijn zoete wijn porto bordeaux bourgogne rioja ribera del duero promotie beste prijs laatste flessen lente aktie spaanse wijn soorten goedkope spaanse wijn spaanse wijnen rood spaanse wijn beste spaanse wijn spaanse wijnen spaanse wijnen antwerpen spaanse wijnen brussel beste prijs promotie laatste flessen lente aktie kontich lint edegem hove aartselaar boechout libanese wijn libanese rode wijn libanese wijn kopen libanese wijn libanese wijn musar libanese wijn libanese wijn antwerpen libanese wijn beste prijs promotie laatste flessen lente aktie
Producent | Capçanes |
---|---|
Druif | Cabernet Sauvignon, Granache Rood, Carignan |
Origine Controlee | DOC |
Certification | Kosher, Vegan |
Proef Nota's | Food pairing:
Venison, veal, BBQ, roasted beef, stew, game, roasted lamb chops with ratatouille, grilled vegetable, cheeses, roasted oxtail |
Review | Guía Peñín 2019:
Selection Das Genussmagazin 2018:
Gilbert Gaillard 2018:
Guía ABC 2018:
La Guía de vins de Catalunya 2018:
Guía Peñín 2018:
Selection Das Genussmagazin 2017:
Guía ABC 2017:
La Guía de vins de Catalunya 2017:
Guía Peñin 2017:
La Guía de vins de Catalunya 2016:
Guía de vinos ABC 2016
Guía Peñín de los vinos de España 2016
SELECTION wine competition, Germany 2015
Selection – Das Genussmagazin August 2015
Wein - Plus, 19 February 2015:
La Guia de Vins de Catalunya 2015:
"Guía Vinos 2015 ABC":
Guía Peñín de los Vinos de España 2015:
"LA GUIA de vins de Catalunya", 2014:
"Guía Peñín de los vinos de España", 2014, Spain:
"Restaurant Wine" newsletter, by Ronn Wiegand, USA 2013:
"Peñin Guide, Top wines from Spain", Spain, 2013/2014:
"Guía Palacio de los mejores vinos Iberoamericanos" Spain, June 2013
"VINOS EXTRAORDINARIOS, Los 100 mejores vinos españoles de todos los tiempos", Lluís Tolosa. 2013 Yossie's Wine Recommendations #235 - Crème de la Crème "Guía Peñín" de los vinos de españa 2013, Spain:
"Guía de vinos ABC" 2013, Spain:
Daniel Rogov Strat´s Place/Tel Aviv/Israel:
“The Wine Advocate”/USA, Robert Parker, Issue 194; may 2011:
"Markus del Monego & Andreas Larsson", Tasted Journal, 100% Blind Spain, Oct 2012: Peraj Ha'abib, Flor de Primavera 2010; 89p : AL- Young, ruby red with a blue rim; clean nose of freshly crushed berries, pepper and clove; the palate is young, rather dense with attractive, pure berry fruit... MDM- Dark, purple red with violet hue and black centre. Very concentrated but closed nose, good structure and balance. On the palate well balanced with medium weight and good length. "Juan Fernádez- Cuesta", Diario ABC, Mayo, 2012, Spain : Vino kosher, pura belleza. Este vino es una maravilla. Es Peraj Ha’abib. Flor de Primavera. Así se llama. Un vino kosher que ha dejado de ser kosher (no soy judío) en el instante que he abierto la botella. Ha perdido su pureza, aunque se mantenga entera. Pura belleza. “Koshervino, Jon Tabak”,2011 USA Peraj Ha’abib 2009:94 punts.
Wine Spectator/USA:
Wine-guide “Guía Jose Penin 2006/2008”, Spain:
Wine-guide “Guía Marc Suieres”, USA:
Wine Orbit 2007” New Zealand:
“Frankfurter Allgemeine Zeitung”, Germany:
Wine-guide “Guía Jose Penín 2005”, Spain:
Wine Magazine “Perswijn, Jan. 2005”, Holland:
Wine-guide “La Guía de Oro 2005”, Spain:
“Vinum magazine”, www.vinum.info - Sep/Oct 2005”, Spain:
“The Wine Advocate”/USA, Robert Parker, Issue 145; 28th/feb 2003:
Wine-guide “Mondo-Weine der Welt”, march´04, Germany:
Wine-guide “Fahrenkamp-Die Weine Spaniens 2005”, Germany:
Gamliel Kronemer, The N.Y. Jewish Week, USA:
Jüdische Allgemeine, nr.50/07, Deutschland:
Jüdische Allgemeine, nr.50/06, Deutschland:
“Sobremesa Wine&Food magazine”, www.sobremesa.es - Jan.´06”, Spain:
Jennifer Rosen, Jewish Wine Saves Catholic Winery
Gamliel Kronemer, The N.Y. Jewish Week, USA:
Apellation NYC, USA:
“ATB – After the bell”, www.revistaatb.com - March 2004, Spain:
Daniel Rogov/Tel Aviv/Israel: april 2001:
“EUROKOSHER 2001”, Paris:
|
Drinking Temperature | 16-18 |
FoodPairing | Chorizo, Dessert |